Login | Sign up
bea77v688

Adam fotballdrakter med Ofeliawk

Dec 11th 2018, 12:00 am
Posted by bea77v688
35 Views
PSG drakt


Espanyol sikret tre poeng mot Real Betis takket være en Gerard Moreno-streik på mandag kveld.
Vertene flyttet syv poeng uten å slippe sonen med en overraskende 1-0-seier over Quique Setiens Betis.
De andalusiske besøkende hadde vunnet fem av deres spill i går kveld i La Liga, og var høye favoritter for å komme unna med en seier og tre poeng, men de manglet litt fremover med Sergio Leon hvilte på benken.
Quique Sanchez Flores side testet Antonio Adan i første omgang gjennom Hermoso, som forsøkte et lob fra halvveisbanen.
I sannhet var det svært små sjanser for begge sider, men Gerard Moreno tok seg godt for å forsegle poengene rett før timemarkeringen.
Andre steder på mandag kveld forblir Las Palmas i de nederste tre av La Liga etter at Deportivo kom bakfra for å samle alle tre poengene på Estadio de Gran Canaria.
De to sidene møttes så nylig som torsdag med Las Roma drakt Palmas ved å vinne 4-1 på Riazor i Copa del Rey siste 32 første etappe, men det var mange endringer som ble gjort til de to sidene for dette spillet.
Vertene gjorde en utmerket start på kampen som tok ledelsen etter PSG drakt bare åtte minutter gjennom Loic Remy.
Jonathan Viera fant angriperen på kanten av boksen og han viste godt tempo for å komme inn mot mål før han ga en fin avslutning gjennom bena Costel Pantilimon fra en stram vinkel.
Viera måtte byttes ut mindre enn fem minutter senere, men da han følte hamstringene, gikk han etter å strekke seg for en løs ball med Tana som billige fotballdrakter kom på plass.
Skaden var uten tvil et slag for vertene, men de fordoblet nesten sin fordel i 29 minutter. Et hjørnespark ble blokkert av Pantilimon, med Vicente Gomez traff ballen på volley bakerst i feltet, og han var uheldig da han så på det stod som et par ganger.
Las Palmas ble laget for å betale for det bare syv minutter senere da Celso Borges brakte bort sidetrinnet.
Fede Cartabia slo sin mann til høyre og klippet ballen til bakposten hvor Borges ventet å nekte hjem.
Nine minutter inn i andre omgang og Depor gikk foran, løp Borges høyest fra Lucas Perezs hjørne for å styre sitt andre mål forbi Raul Lizoain.
Hjemmelaget presset for en equalizer, men med litt over tjue minutter igjen ble spillet satt utenfor dem av Perez. Cartabia ble lagt ned i boksen av Mauricio Lemos, og Perez slo det resulterende sparkesparket i hjørnet til 3-1.
Deres seier ser Deportivo flytte opp et sted til 16. med Las Palmas igjen to steder under, bare to poeng over Malaga.MarilynGn billiga fotbollströjor OliviaPer
ReinaFund fotbollströjor barn MistyRebe
Franchesc fußballtrikots EpifaniaM
Nikikfwq maglie calcio poco prezzo MitziWebb
EstellaEv maglie calcio DaltonkiV
DortheaMy Billige Fodboldtrøjer BonitaHcx

Tags:
juventus drakt(6), everton drakt(3), chelsea drakt(5)

Bookmark & Share: