Login | Sign up
bea77v688

Deanna fotballdrakter med FelixMcK

Dec 11th 2018, 12:16 am
Posted by bea77v688
43 Views
juventus draktInter Milan drakt


Celta Vigo s Estadio de Balaidos sprang på søndag kveld da Pablo Hernandez rullet bort i feiringen, etter å ha scoret et av de enkleste målene han noen gang vil oppleve i profesjonell fotball.
Venstre for å plukke ballen ut av nettet, rue sin feil, og overveie den enorme mengden arbeid som ligger foran ham, var Marc-Andre ter Stegen.
Etter å ha mottatt et enkelt pass på sin seks-yard boks med tiden Chelsea drakt som løper ut på et potensielt stort comeback foran den internasjonale pause, klarte tyskeren ballen rett inn i hans motgående mann, innrømmet det fjerde målet og åpnet flomgatene på en flåte med spørsmål rettet seg.
Han er veldig trygg på foten hans, men jeg ble fortalt at når det er fare, må ballen gå inn i opposisjonen, ikke din, spesielt når du er den siste spilleren, sa tidligere Barcelona-keeper Pello Artola, Lazio drakt det Det er klart at han vil lære av disse situasjonene.
Andoni Cedrun, en annen erfaren skytespiller, støttet ter Stegen: Han er den ideelle målvakten for Barcelonas spillestil.
Han har en bedre berøring enn mange outfield spillere, men kan være selvtilfreds og burde ikke ta unødvendige farer.
Nå i sin tredje sesong på Camp Nou, forblir ter Stegen et ungdommelig prospekt mellom stavene, og Luis Enrique har nylig nylig tilbudt den 24-årige heltidsansvaret for katalanernes mål.
Barcelona-måten er å fremskynde utgangen av ballen gjennom målvakten og spille den ut for PSG drakt å unngå rivalens press, tilføyer ex-Atletico Madrid-keeper Abel Resino, noe som innebærer at Blaugrana-sjefen må forenkle tyskens jobb.PatsyGame maglie calcio BonitaTie
JamilaHic Billige Fodboldtrøjer MarianaTe
AnneCount fotballdrakter NathanGau
SallieSho Günstige fußballtrikots DanniePon
MyrtisMcC billiga fotbollströjor BJDSelina
ZacherySu maglie calcio bambino LeonoreRi

Tags:
athletic bilbao drakt(1), arsenal drakt(2), everton drakt(3)

Bookmark & Share: